Skrivet av: Assar Antonsson | 20 oktober 2009

Åkesson, liberalism och islamisering

Sverigedemokraternas partiledare Jimmie Åkesson har skrivit en förhållandevis kraftfull artikel i Aftonbladet om islamiseringen av Sverige, där han helt korrekt påpekar att muslimerna och den islamisering som följer utgör ett stort hot mot landet. Artikeln dras tyvärr med stora problem också, vilket jag återkommer till. Intressant och talande är chefredaktören Jan Helins reaktion. Han ger uttryck för en uppenbarligen falsk omtanke för demokratin och tar på sig rollen som demokrati-martyr. Med gråtmild falskhet beklagas att han som ansvarig utgivare för Aftonbladet riskerar att åka dit för hets mot folkgrupp när han tar på sig ansvaret att avslöja ”Åkessons sanna jag” . Ett sådant hyckleri är osmakligt då fulmedia konstant har förvägrat invandringskritiska röster att komma till tals på lika villkor i den offentliga debatten. Han klagar med spelad moralisk oskuldsfullhet att alla var på honom och varnade för att göra SD till martyr när han beslutade att förvägra partiet reklamutrymme, men att den stackaren fick nu minsann rätt när han från kättarbålet nu alltså gör demokratin en tjänst och ”avslöjar”. St. Helin visste nämligen hela tiden någon som de dumma vanliga Svensson-väljarna inte kunde begripa:  Att SD var och är ett farligt parti. Att vi inte ens får låta dem komma till tals, vilket han gjorde nu bara för att visa oss hur naiva vi var och hur rätt han hade. Värnar man demokratin kan man nämligen inte låta demokratin gälla dem man inte gillar, den insikten står nu Helin som garant och sanningsmartyr för. Ja du Helin, du är minsann en riktigt hjälte och martyr, man riktigt ser helgonglorian över din skenheliga skalle. Övriga fulpartiers reaktioner är som väntat schablonmässigt hysteriska när de plikttroget papegojar fram den ena klyschan efter den andra vilka de fått lära sig på kursgårdar. Det hela är rent ut sagt ynkligt och äckligt.

Åkesson har naturligtvis helt rätt när han identifierar islam som något i grunden destruktivt för Sverige, men problemet är att hans kritik tar avstamp i en sekulär-liberal utgångspunkt. Det är väldigt, väldigt viktigt att vara på det klara med varför  islam utgör ett hot och vad det är den hotar egentligen.  ”Fredlig samexistens” kan det för det första inte vara tal om när det gäller islam – det finns inte ett enda exempel i världshistorien där islam skulle ha nöjt sig med fredlig samexistens i mötet med andra religioner och kulturer under sin expansion. Underkastelse och dhimminat är istället nyckelord i sammanhanget.  Fråga de få kvarvarande kristna i mellanöstern och Nordafrika, fråga zoroastrerna i Iran, fråga buddisterna i Afghanistan, fråga befolkningarna på Balkan. Det borde även en motståndare till islam av sekulärt liberalt snitt kunna skiva under på. Men kritik av islam och motstånd mot den när den sker på sekulär-liberal grund är helt meningslös och baktänder rentav. Är vi motståndare till islam för att inga Pride-festivaler blir tillåtna i det kommande Kalifatet? Att vara ansvarskännande svensk och europé kan inte handla om att vara liberal, ateist, och att bli upprörd när man ser kvinnor som döljer håret eller hela ansiktet med slöja, om motståndet mot islam ska ha någon reell verkan. Motståndet måste istället ske från våra europeiska kullar Akropolis, Capitolium och Golgata, vilka är samma kullar från vilka våra förfäder lyckade mota bort islam i historien. Liberalism, masskonsumtion och ateism (eller islam för den delen) kan aldrig ersätta Europas själ och hjärta. Dagens sekulariserade konsumtionssamhälle är verkningslös mot islam och dessutom är den inte ens livsduglig på några generationers sikt; vi tar istället sakta död på oss. Sekulär-liberalismen har inte endast förstört svenskens självbild, identitet och andlighet, utan dessutom brutit ner hennes etniska självförsvar. Därför har hon inga bra argument mot islam än just människors huvudbonader. Att hennes mormorsmor hade sjal på huvudet är något hon inte kan relatera till eftersom hon just är kulturlös. Denna människotyp har ingen framtid eftersom hon inte har någon historia. Hon kan inte överleva mer än en eller ett par generationer med en hedonistisk världsbild helt enkelt eftersom hon inte föder tillräckligt många barn och eftersom hon kompenserar sin utsvävande livsstil och abortpolitik med massinvandring. Faktum är att jag skäms över slöjargumentet. Det enda detta argument visar är hur kulturlösa vi har blivit. Framför mig ser jag bilden av 1600-talets osmanska invasionsarméer och på andra sidan en grupp hedonister som skriker: hjälp de vill påtvinga oss slöjor och hindra oss att äta korv med bröd – de vill beslagta våra porrisar och klä våra kvinnor i kjol. Nej, det var inte så Europa försvarade sig. Det var tackvare apostolisk och traditionell kristendomen som Europa överlevde – den gången.

Åkesson hävdar i sin debattartikel att Upplysningen i Europa lyckades ”tämja” kristendomen och förpassa den till den rent privata sfären och menar att problemet med islam är att den inte låter sig tämjas på samma sätt. Åkesson verkar inte inse att det var just denna ”tämjning” genom Upplysningen som ledde européerna till att överge traditionell kristendom och bli en lätt kontrollerbar, atomiserad masskonsumtionsmänniska, utan rötter och därför utan framtid, utan motståndskraft mot islam. Vilket just var tanken naturligtvis. Massinvandringen är tänkt att fullständigt bryta ner de sista kvardröjande rester av bevarelsedrift för att en grå själslös ny världsordning ska kunna fullbordas, utan civilisationsbärande länder och folk. De som hatade och hatar det traditionella Europa och dess traditionella kristendom ”tämjde”, eller snarare lobotomerade kyrkorna till att bli tandlösa eunucker, snällister. Denna kastrering blev som mest lyckad i de lutherska statskyrkorna men lyckades även delvis i och med det andra Vatikankonciliet i den katolska kyrkan. De ortodoxa kyrkorna klarade sig också bättre. Autentiskt kristna har (åter)förpassats till en katakombtillvaro. Bland det traditionella Europas fiender återfinns särskilt Det Utvalda Och Evigt Lidande Folket, som hatat Jesus och kyrkan från första början, ett folk som Åkessons parti ser sig lierad med. Det är omöjligt att få relevant förståelse för massinvandringens orsaker om man glömmer bort detta folk som faktor. Den ”tämjning” av kristendomen som Åkesson är så tacksam för har varit fullständigt förödande för Europa; utan den hade problemen med en muslimsk massinvandring aldrig behövts diskuteras ty den hade aldrig varit möjlig.

Europas väsen har aldrig varit och kan aldrig bli förenlig med islam. Det är autentisk apostolisk kristendom, den romersk-katolska kristendomen, som byggt upp mycket av det som utgör Europas själ. Islam har aldrig varit med och byggt upp Europa, tvärtom har den alltid stått i opposition till henne och försökt riva ner henne genom underkastelse och dhimminat, såsom islam alltid har gjort när den stött på andra civilisationer. Idag ser vi hur muslimsk invandig i Sverige inte utgör något undantag från regeln, med otrygghet och tydligt ockupationsmaktbeteende. Mitt huvudargument mot islam är inte att denna ideologi inte låter sig ”tämjas” som Åkesson fruktar, inte för att islam aldrig kommer att acceptera Pride-festivaler, utan för att islam är en religion som inte är uppenbarad av Gud, den bekänner inte Kristus som Guds Son och är fullständiga främlingar som historiskt har ockuperat och förslavat kristna befolkningar från Egypten och Spanien i väster till Bysans och Balkan i öster, som vill införa det barbariska sharia, som utgör ett verktyg idag för De Utvalda och Evigt Lidande som ytterst hatar Guds skapelseordning med nationer, länder och folk och därför i förlängningen hatar Gud själv.  

muezzin

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Snart i en stad nära dig?


Responses

 1. Hej Anton,

  Träffsäkert formulerat!

  Har du ngn mejl?

  Mvh/ AG

  • Hej, visst har jag mail, men ingen som jag kan skriva ut här.

 2. Intressant blogg, behövs flera sådana!
  Ser gärna en uppdatering snart 🙂

  • Hej Kalle, tyvärr är min dator inne på lagning just nu så det blir inga fler inlägg innan jag fått hem den igen 😦


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

Kategorier

%d bloggare gillar detta: