Skrivet av: Assar Antonsson | 16 juni 2010

Katedralen i Cordoba

Katedralen i Cordoba byggdes ca år 600 som en västgotisk kyrka. Efter den mohammedanska invasionen av den iberiska halvön skändades den genom att omvandlas till moské. Efter La Reconquista blev den åter en kyrka. Efter Francos bortgång har mohammedanska invandrare lobbat för att åter få använda katedralen som moské.

Om mohammedanerna som motprestation erbjöd kristna i mindre Asien att åter få använda Hagia Sofia i Konstantinopel som kyrka förtäljer inte historien. Men med tanke på att den mångkulturella toleransen är helt enkelriktad vet vi alla hur det låg till.

Lyckligtvis har de kyrkliga auktoriteterna i Cordoba nu sagt nej efter alla diskussioner. Att det överhuvudtaget skulle behövas diskuteras är ett västerländskt sjukdomssymptom, även om nyheten är glädjande.

Men varför ifrågasätts aldrig den enkelriktade toleransen? Varför diskuterar vi ens med de fientliga och expansiva mohammedanerna?


Responses

 1. Intressant om ännu ett exempel på enkelriktad tolerans.

  ”Varför diskuterar vi ens med de fientliga och expansiva mohammedanerna?”

  En god del av svaret till frågan torde väl vara det faktum att EU låter sionismen härja helt fritt i det Heliga landet. Och att sionismen även gynnas av trasiga europeiska nationer.

  Att bekämpa muslimer i Europa idag är som att bekämpa enbart symptomen, men samtidigt inte alls den bakomliggande och allvarliga sjukdomen. Det senare i form av det minst sagt kraftiga sionistiska inflytandet på ”våra” politiker.

  • Ingemar,

   Jag ser ingen som helst motsättning mellan bekämpande av islam å ena sidan och sionism å andra. Tvärtom. Utan sionistiska ”puppet masters” hade den mohammedanska massinvandringen inte varit möjlig. Och utan mohammedanska ”stormtrupper” hade sionismen inte kunnat försvaga Europa lika mycket som utan dem. Det ena förutsätter det andra.

   Man kan så klart betrakta sionismen och islam som sjukdom respektive symptom. Ett annat sätt är att betrakta sionismen som banditen och islam som kniven i banditens hand. Vilken strategi väljer du, försöker du först avväpna banditen eller kastar du dig på honom direkt utan att först få bort kniven? Den är idag mohammedska gäng som drar runt som gruppvåldtar svenska tjejer, inte sionistiska. Låt oss först få bort kniven mot vår strupe, sedan tar vi itu med gärningsmannen.


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

Kategorier

%d bloggare gillar detta: