Skrivet av: Assar Antonsson | 14 oktober 2010

Germania vaknar

Erwachende Germania

Mycket tyder nu på att Tyskland vaknar. Detta trots att de ”främlingsfientliga” partierna är mycket små. Situationen börjar helt enkelt bli ohållbar. Tyskarna tvingas nu se verkligheten för vad den är, politisk korrekthet till trots. Detta visar en studie med 2500 tillfrågade tyskar som gjorts av Friedrich-Ebert-stiftelsen (som står socialdemokraterna nära).

Den tyske förre riksbanksdirektören Theo Sarrazins bok, som starkt kritiserade massinvandringen, tycks ha slagit upp en stor spricka i PK-fasaden. Allt fler vågar inse och tala öppet om problemen.

Över 35 procent av tyskarna vill att utlänningar ska skickas hem om arbetslösheten blir för hög. Bara 46 procent anser att demokratin i dess nuvarande form fungerar tillfredsställande och nära 18 procent kan tänka sig en stark ledare. Ca 18 procent anser att judar har för stort inflytande. Andelen som tycker att araber är otrevliga (unangenehm) har ökat från 44 procent till 55 procent på sju år.

Landets familjeminister Kristina Schröder talar nu också om den utbredda tyskfientligheten bland den mohammedanska befolkningen. Hon talar om tyska barn och ungdomar som angrips enbart därför att de är tyskar. Hon har gett exempel på att hon själv kallats ”tysk slampa” (deutsche Schlampe).

Källor: http://svt.se/

Text-tv


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

Kategorier

%d bloggare gillar detta: