Skrivet av: Assar Antonsson | 10 december 2010

Satanisk vandalism

Nu har vandaler varit framme igen och huggit ner Holy Thorn Tree i Glastonbury. Samma träd som Joseph av Arimatea skall ha planterat med hjälp av Kristi stav på den lokala kullen ca 2.000 år sedan. Trädet blommade mirakulöst varje påsk och varje jul. Men nu har de antikristna krafterna varit i farten och huggit ner vårt trosarv.

”Standing proudly on the side of an English hill, its religious roots go back 2,000 years. But a single night of vandalism has left an ancient site of pilgrimage in splinters.
The Holy Thorn Tree of Glastonbury has been chopped down in what is being seen by some as a deliberately anti-Christian act.”

www.dailymail.co.uk/news/article-1337159/Glastonburys-2000-year-old-Holy-Thorn-Tree-hacked-vandals.html#ixzz17hl8tYXZ


Responses

  1. ”Vi kan inte luta oss tillbaka och ignorera dessa ständiga angrepp på Kristus.!!!! Förövarna borde fångas in flås och lemlästas offentligt, bit för bit innan de bränns på bål. De förkolnade kropparna borde sedan hängas upp i centrala Glastonbury som en påminnelse om vad som väntar de som hatar Kristus.”
    Personligen njuter jag av skillnaden mellan muslimska och kristna reaktioner. Detta skulle sudda ut den skillnaden. Jag menar inte att vi aldrig ska göra något, men för tillfället tycker jag den tysta sorg som fyller kristna för varje övergrepp gör väl. Argument och logik vet vi inte heller biter på de onda krafter som har greppet om Europa idag.

    Själv tror jag varken det är djävulsdyrkare, muslimer eller protestanter. Det är bara några snorungar som förlorat kontakten med sina förfäder och vikten av något så vackert, och huggit ner det på impuls.

  2. Jag gråter mig till sömns.


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

Kategorier

%d bloggare gillar detta: